2023-03-07
去開新蒲崗順便去「玖拾烘焙」買bagel同麵包做早餐~我同屋企人都好鍾意食呢一間既麵包!尤其係佢地既自家烘焙Bagel,由網店開到實體店,質素有保証,即刻揀返幾款先~———————————————————🔹芝士吐司一袋有4塊厚切吐司,份量十足,每片都鋪滿芝士粒粒,外層既芝士焗制後更加焦脆~特別一讚佢地既麵包入口好鬆軟,仲加左超多芝士粒粒,加熱後仲會拉絲架,好吸引!!———————————————————🔹咖啡奶酥黑糖麻糬Bagel我最鍾意呢度既bagel,尤其係加咗麻糬!甜甜地唔會太漏之餘,用料又豐富~呢款咖啡奶酥黑糖麻糬Bagel,外層帶咖啡香,食落味道香濃,內餡既麻糬夠哂Q彈煙韌,早餐再配杯咖啡真係係perfect match!!———————————————————🔹開心果奶酥Bagel另一款人氣之選!有新口味,諗都唔諗即刻買HAHA!! Bagel 內外都食到開心果粒粒,層次感及口感一流~入邊仲加咗唔少cream cheese,食落軟棉棉,芝士控既我真係超鍾意!!———————————————————總結呢度每一款麵包同Bagel 都係自家烘焙,除左口感出色之外,佢地既Bage
🔹芝士吐司
🔹咖啡奶酥黑糖麻糬Bagel
🔹開心果奶酥Bagel
總結
呢度每一款麵包同Bagel 都係自家烘焙,除左口感出色之外,佢地既Bagel 口味選擇又夠多,咸同甜都有供應,岩哂唔同既朋友仔~