2011-02-04 159 瀏覽
小妹第一次寫食評,就俾你啦Balalaika 先講環境!好似置身歐洲咁,佈置十分有特色! 有樂隊現場演, 燈光暗暗地, 好有氣氛! 不過就有少少嘈,想安靜地享受一晚就未必咁岩啦再講服務!Waitress姐姐會用心介紹有咩好食,夠nice! 重點梗係講食物啦!我地order左蘑菇包子! 一出場好似一般面包店的餐包咁,不過佢就真係幾香! 熱"辣辣"其實幾好食,不過就唔係好大啦 呢好好好飲! (張相可能影得唔太好啦 ) 同平時果d真係好唔同, 平時果d酸得濟, 呢個用料好足, 係香係濃, 但唔係酸呢個比想像中大件,幾有肉味,不過就真係成"夠"肉咁, 又比較乾身, 食多左就唔多開胃啦呢個係正常水準, 不過不失, 無咩特別P.S 有興趣者可到餐廳內的ice bar行返轉! 餐廳有提供合適衣物為大家保溫, 所以大家不仿一訪
小妹第一次寫食評,就俾你啦Balalaika

先講環境!
不過就有少少嘈,想安靜地享受一晚就未必咁岩啦

再講服務!
Waitress姐姐會用心介紹有咩好食,夠nice!

重點梗係講食物啦!

俄式包子
都ok多料既
呢好好好飲! (張相可能影得唔太好啦
羅宋湯
串燒羊肉
呢個係正常水準, 不過不失, 無咩特別
salad

慶祝紀念