2022-08-03
📍筲箕灣寧靜小cafe‼️• secret menu甜品😻 -- Lazzy Project💤☕️·Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_筲箕灣#pigfoodiexhk_cafe========================前排經過筲箕灣東大街發現一間cafe小店,主打虹吸咖啡、甜品等等~cafe環境悠閒舒適,夠晒lazzzzy😴😴------------------------------⭐️Banoffee $68呢個係隱藏item,menu無咖!小編都係睇到ig見有人食過先問下老闆娘有冇,食唔食到好睇彩數哈哈🤣🙈面頭有一層舖滿可可粉、厚身幼滑嘅奶油,底層有香蕉塊、朱古力醬、cereal同埋餅乾,口感豐富!食完一啲都唔會覺得膩,用嚟做tea一流😙------------------------------整體嚟講呢個甜品味道確係唔錯嘅,但定價就高咗啲~不過呢到勝在環境舒適,同朋友晏就嚟傾下計啱晒😛------------------------------賣相:3.5/5味道:4.2/5性價比:3/5推介度:3.5/5-
#pigfoodiexhk_筲箕灣
#pigfoodiexhk_cafe