2021-02-14 739 瀏覽
Bar de luxe搬左去 H code之後第一次去,裝修都係好靚,但當然最緊要嘅都係啲Cocktail啦!當日試咗bartender creation ,5款都係由佢地5位唔同既bartenders既創作,夠晒特別!Gartitude 同 Centaurea 都係我鐘意既whisky base,前者會係比較refreshing 而後者就會比較strong,而Centaurea 有 fernet branca 呢種苦酒,有幫助消化同化胃部不適既功用,真係幾好嫁😀 如果你都同我一樣,有時諗唔到飲咩,佢有得omakase ,bartender 會問你想飲咩口味,再調俾你,啱晒啲有選擇困難症嘅人😂 我個個柚子茉莉花味whisky 都好正,真係幾岩口味🤭佢仲有野食,個炸雞好食,必叫😗

佢仲有野食,個炸雞好食,必叫😗