2017-10-03
今日去食lunch, 我用左10~15分鐘先搵到間野。地址應該寫好啲,寫明係'火'區丫嘛餐廳環境寬敞,明亮,整潔用餐限時90分鐘。客人自己電子落單,節省唔少人力物力丫餐廳上菜超快,第一道菜#沙律,份量蠻多的。軟殼蟹(半隻)炸得好脆。沙律菜好新鮮,有D芒果蓉定汁。又有D好似tuna魚肉。成個salad 好fresh丫。。。第二道係#pasta, 份量有啲少,一人份量。個汁好好食丫,好稠。加左番茄個忌廉汁就無咁漏。魷魚新鮮彈牙第三道#waffle Benedict#平時食開係用漢堡包啲包,佢呢個係waffle。其他料就大同小異。不過個waffle放左一陣,仲脆脆地,好好食丫最後係我來呢度的目的#厚pancake三大嚿,一上枱就勁香。棉棉的口感,唔可以話一入口就溶。加埋牛油,cream,楓糖,都幾好食。但pan de pain好食啲食完呢4樣就飽喇,下次再試其他先得
食完呢4樣就飽喇,下次再試其他先得