2022-12-25 55 瀏覽
TRUFFLE BEEF TARTARE 松露韃靼牛肉Wagyu beef tenderloin, classic tartaresauce,quail egg yolk and country toast用和牛牛柳、他他醬汁,鵪鶉蛋同香脆多士(US Prime with season truffe)(美國優質配時分松露)Truffle Beef Tartare $258呢個個人覺得好正宗,細嫩香甜,原汁原味。入口食到牛肉鮮甜,配埋鵪鶉蛋黃入口順滑帶甜,牛肉內有微微生洋蔥,微微爽口辛辣增加口感,亦都配有松露,增加獨特香氣,極推薦!如果多士多d就好了😜KING PRAWN LINGUNI香烤虎蝦意大利扁麵 HKD198虎蝦大隻,肉質爽彈有汁。值得一講嘅係,佢個汁蝦味非常濃郁,好似龍蝦湯咁,扁意粉掛汁好食!GHICKEN BURGER 雞肉漢堡 $168包表面脆香熱辣辣,雞扒夠厚炸皮夠薄,配埋蕃茄生菜,係一個好好食嘅美式漢堡。炸薯條夠粗夠香,又唔會太多鹽,份量亦足夠,可以一試。
TRUFFLE BEEF TARTARE 松露韃靼牛肉
用和牛牛柳、他他醬汁,鵪鶉蛋同香脆多士
Truffle Beef Tartare $258

KING PRAWN LINGUNI