2024-02-05 50 瀏覽
餐廳有大電視,好多人都黎睇足球比賽,氣氛特別好。行入啲,仲有private room,可以玩飛鏢,開小型party! Fresh Blue mussel鮮甜無比,細細粒肉,所以特別嫩。有幾款Sauce可以揀,店員推介cream sauce 係最滋味,但又不會蓋過青口的鮮味。好大煲,300g ,熱辣辣,夠新鮮,兩個女仔都輕鬆都食得晒!Beef stew慢煮牛肉煮得冧,而且juicy,配上自家調配醬汁,特別美味,好想叫碗白飯撈汁食。仲有不少薯條🍟,店員更比多款Belgium sauce 我地試,係粉紅色,味道似千島醬,比茄汁更好味。Chicken wings8隻雞翼,有香草調味,酥脆可口。Passion Sour Fruity嘅啤酒,一開始會有少少酸,之後會有甜味,好開胃,而且唔會好多汽,好快飲晒一大杯,幾適合女孩子飲。Gin Guava番石榴味突出,aftertaste就有gin慢慢滲出~ 餐廳有好多款啤酒,如果有選擇困難症,可以向店員查詢,佢地會比advice 你~

Fresh Blue mussel

Beef stew

Chicken wings
8隻雞翼,有香草調味,酥脆可口。

Passion Sour

Gin Guava
番石榴味突出,aftertaste就有gin慢慢滲出~