2022-07-03
1923 瀏覽
Join左Pure嘅朋友點會有啲優惠券,咁就梗係要用啲優惠券黎食啲好野啦。不過,Smoothie都要85蚊一杯,除左貴,究竟有啲乜嘢特別?其實,杯嘢,做完高溫瑜珈之後,特別好飲。甜得黎味道清新自然,清涼透心。未至於凍到飲唔落,亦都唔會暖到水汪汪。口感豐厚實在,而唔會停滯係飲管中。天然食材製作,但係冇渣宰戟住喉嚨,飲完成個人身心舒暢。杯乳酪落去正正常常,但係原來佢暗地落咗楓糖漿,令成件事surprisingly sweet,燕麥成功加上健康豐富既口感而唔乾。重點係,雜·莓·唔·酸!呢樣野好重要,我地唔應該為左健康放棄味覺享受!不過對男仔黎講份量唔算多,要做早餐嘅話就要嗌多幾樣嘢。餐廳位於瑜伽中心,氣氛一流。燈光chill得來好warm,環境好正念,好放鬆。坐係軟綿綿既梳化上,好快就忘記杯野既價錢。( 當然啦,杯野都係值咁嘅價錢,如果唔係,點會咁多人幫襯?)離開時,記得講番句namaste~
離開時,記得講番句namaste~