2017-02-16
黃金松露芝士薯條呢個MFD真心推介一定要食❗️用咸蛋黃酥炸既薯條 再加上松露同芝士 好香脆又惹味 食到尾都仲係脆架 食過返尋味Mini burger Combo - Hokkaido Scallop / Kimchi Chicken / Angus Beef黑色漢堡包三款唔同口味 漢堡上面鋪滿白芝麻 餡料配搭特別得黎又好食高質手打安格斯牛肉 肉汁豐富 北海道帶子 韓式泡菜雞肉漢堡 口感好豐富 一次過試哂咁多種口味喜馬拉雅山岩鹽燒美國牛隔肌串有2款醬汁任君選擇 但我覺得就咁食佢既鹽燒已經好好食 原汁原味意大利煙腩肉鵝肝炒飯 鵝肝大大塊 炒飯裏面有蟹籽煙腩肉蔬菜等等 口感好豐富 但講真我地2個人食 其實完全食唔哂個飯 眼闊肚窄M1 絕對係一個值得推介既地方 環境又relax 無論食野定飲野都good good good
呢個MFD真心推介一定要食❗️
喜馬拉雅山岩鹽燒美國牛隔肌串
意大利煙腩肉鵝肝炒飯
查看之前的留言 ()