2013-04-11
今日好開心,因為同一位好朋友去左一個對我黎講充滿住美好回憶嘅地方!!唔好以為係一d好高級或者特別嘅地方,其實...只不過係大家都好熟悉嘅許留山!!😘😘許留山出左名係賣芒果整嘅甜品,而我最仲意同差唔多每次都叫嘅係多芒小丸子加xo醬蘿蔔糕個set!!當然今次都有叫la,但係個set 嘅價錢由當初$3x加價,加價,再加價,到宜家嘅$52,真係冇之前咁抵食!!😯😒認真望一望menu,出左好多新野,最吸引到我嘅係多芒心太軟,個名好特別,而我個人係heart too soft fans ,當然要叫黎試一試!!😍😍好快食物就到齊,先講多芒小丸子la!!細細粒嘅芒果,好"Q"嘅小丸子,同埋超甜嘅芒果沙冰加糖䊢,永遠都係咁好味!!😋😋而熱辣辣嘅蘿蔔糕,用xo醬炒過,有少少嘅辣味,同凍冰冰嘅多芒小丸子,一凍一熱,真係好match!!😇😇但係,新產品,芒果心太軟就真係好難食!雖然,有少少流心嘅效果,但食落口,無芒果味,又無好重嘅朱古力味,真係千祈唔好試!!😤😱😨😰
好快食物就到齊,先講多芒小丸子la!!細細粒嘅芒果,好"Q"嘅小丸子,同埋超甜嘅芒果沙冰加糖䊢,永遠都係咁好味!!😋😋 而熱辣辣嘅蘿蔔糕,用xo醬炒過,有少少嘅辣味,同凍冰冰嘅多芒小丸子,一凍一熱,真係好match!!😇😇 但係,新產品,芒果心太軟就真係好難食!雖然,有少少流心嘅效果,但食落口,無芒果味,又無好重嘅朱古力味,真係千祈唔好試!!😤😱😨😰