2018-09-10 164 瀏覽
今日經過史丹利街沿途大排檔, 見中間有間與眾不同, 原來係西式漢堡專門店。風格幾特別, 餐廳周圍都係透明玻璃, 一於入去試試! 餐廳全部一律高櫈坐位, 開放式廚房, 我揀左近窗邊, 可望街境!😎餐牌簡單, 主要有巨型漢堡、沙律、薯條同飲品。 本身想點雙重牛扒漢堡, 但見menu好似好巨型, 驚食唔唒浪費左。😌最後心選係最原始經典漢堡同青衣魚柳漢堡, 再加個粗薯條同黑牛。😂 去收銀落完單, 等個陣可以望到個廚師係到煎扒!👀好快, 大概5mins開始上菜! 漢堡果然大份!岩岩煎好, 熱辣辣!👍🏻👍🏻😂經典漢堡入面有塊厚牛扒, 😋大啃咬落去好多汁, 煙肉煎到脆脆地, 夾埋d蕃茄同醬汁食, 感覺好鮮! 魚漢堡件魚柳都好厚肉, 咬開肉質結實, 有魚香!👍🏻夾埋d生菜同沙律醬, 爽脆又不油膩! 餐廳環保, 我見飲品係跟紙飲管同匙, 幾特別。 黑牛比左兩球雪球, 加左可樂後, 即刻好多泡沫, 撈咪一齊飲, 好似可樂奶昔, e杯都係經典飲品!😁

主要有巨型漢堡
、沙律、薯條同飲品。

餐廳環保, 我見飲品係跟紙飲管同匙, 幾特別。

• The Burger