(非會員)
2008-02-16 76 瀏覽
情人節要臨時同2個朋友慶祝生日,係無book位o既情況下,一行三人惟有試下呢間o係7pm+重有位o既食店。價錢$198+10%@,任食2hrs,如果唔係無book位,一定唔去。總括而言,食物唔熱、味道差、扣起order紙扮無收過、即使order壽司都要等15分鐘先到,咁樣「任食」法,佢賺曬啦。第一次order數款食物,但一如其他cheap cheap舖一樣,無到齊,到第三次order直情一樣食物都無到,問個部長,佢話無record wor.有一pair情侶又o係order了兩次,只有一、兩樣食物到左,結果個女仔問左個女captain,個答案係「電腦無紀錄」,個女仔堅持話已比左兩次order,但個女captain連一句sorry都無講,剩係話「都話check左電腦無紀錄lor,你再落過啦!」今時今日重有咁既服務態度。最離譜係我埋單簽咭,我簽左名個女captain先發現碌少左2蚊,佢話要void單再碌過,都唔緊要,但佢居然將我簽左個張錯既bank receipt hold起一個copy,然後將void 單既receipt撕爛一節先比我,我問佢做咩撕爛void 單張receipt,佢話呢個係

最離譜係我埋單簽咭,我簽左名個女captain先發現碌少左2蚊,佢話要void單再碌過,都唔緊要,但佢居然將我簽左個張錯既bank receipt hold起一個copy,然後將void 單既receipt撕爛一節先比我,我問佢做咩撕爛void 單張receipt,佢話呢個係佢公司做法wor。佢咁做令我好唔安心,完全對客人無保障。

綜合我同朋友既意見,以後都唔會再去呢度食呀!