6天前
放工約咗好姊妹晚飯預先卜咗枱就唔怕要等位可能係平晚關係人流不算太多可以有張闊落啲嘅枱用膳揀咗個雞胸喇沙意粉當店員送餐來時已聞到好香嘅喇沙味配料有雞胸片、菇仔、紅椒絲、蘆筍略嫌雞胸有點乾和硬之外其實個意粉味道幾好食帶點香辣嘅味道好惹味和開胃喜歡粉個硬度剛好帶點𡁻勁招牌Boundless 和牛Burger 配薯條$123漢堡牛選了medium 來到真係帶點粉嫩紅沒整到過熟Keep 到淡淡的烤牛味道配菜有紫洋蔥、煙肉、羅馬生菜、酸菜、芝士整體好食薯條係粗身啲嘅薯條炸得鬆脆食晒甜品例牌點了dirty tiramisu $58一如既往嘅好味飲品選了matcha latte $46叫咗少甜飲到綠茶味重但撞奶後嘅香滑飲晒都唔會覺得好飽濟平晚9:15pm要close 所以想傾偈嘅朋友要注意吓了@boundlesscoffeehk #boundlessbyreaction #hk #hkfoodies #tsuenwan #tsuenwanfood #food #CHUZZZTASTYJOURNEY #wagyubeef #burger #friedfries #speghetti #matchalat
預先卜咗枱就唔怕要等位
可能係平晚關係
人流不算太多
可以有張闊落啲嘅枱用膳
揀咗個雞胸喇沙意粉
當店員送餐來時已聞到好香嘅喇沙味
配料有雞胸片、菇仔、紅椒絲、蘆筍
略嫌雞胸有點乾和硬之外
漢堡牛選了medium
來到真係帶點粉嫩紅
沒整到過熟
Keep 到淡淡的烤牛味道
配菜有紫洋蔥、煙肉、羅馬生菜、酸菜、芝士
整體好食
飲晒都唔會覺得好飽濟
平晚9:15pm要close
所以想傾偈嘅朋友要注意吓了
@boundlesscoffeehk
#wagyubeef #burger #friedfries #speghetti #matchalatte #tiramisu #yummy #openrice #gracechuma