Board game式cafe《AnyMomentCafé》今日同一位識咗好多年嘅朋友,去一間比較偏僻嘅商業大廈內嘅board game式cafe餐廳,有得玩又有得食😊,芝士薯條:濃濃嘅芝士味亦帶有小小芥末醬味道,配上熱辣辣嘅薯條,絕對係不錯嘅小食😁。秘製咖哩炸雞扒配飯:炸雞啖啖肉,但咖哩汁值得一讚,香甜小辣👍🏻,鍾意食咖哩嘅朋友,我一定會推介呢一樣菜式😊。韓式牛肋條配長通粉:牛肋肉味濃軟淋淋,入口即溶,長通粉口感煙韌彈牙。😇蜂蜜蘋果水蜜桃茶:呢款茶係熱飲黎,淡淡嘅茶香係呢個咁凍嘅冬天飲非常合適🤭,另外我同朋友一致認為,呢款熱飲飲到最尾時候,茶香味道更加濃烈,可以留意下😊。水蜜桃益力多沙冰:益力多味濃郁,份量好多👍🏻,想嘗試水蜜桃嘅味道,建議要用匙羹撈下杯面頭嘅益力多沙冰同埋杯底嘅 水蜜桃汁,令兩者更為均勻😊。總結:今日呢個朋友,係我識咗好多年嘅朋友,今晚同佢喺呢個咁放鬆嘅cafe環境,一面玩、一面食、一面傾過往嘅往事,非常開心😄。cafe環境舒適,主要都係做熟客為主,cafe內亦設有大量board game,鐘意用下腦嘅朋友可以約埋三五知己,一邊享受美食,一面增進感情👍🏻。9

總結:
2024-12-19