2022-01-03
早排聖誕🎄去左依間東涌慶祝,小編覺得不錯,而且又望到海景,坐出面枱仲有好靚嘅打卡位,可以望到飛機起飛降落,遲d情人節大家都可以考慮下佢地個brunch ,只有甜品先系任食,好適合情侶或者閨蜜,可以望住個海景一齊傾吓計慢慢食😊,又唔似Buffett 咁樣好多人出出入入😂😂😂,而且職員服務都好好,好主動介紹餐牌上面嘅item雖然佢係set嘅形式,但係份量都好多,我哋兩個人食咗海鮮塔+前菜之後,其實都好飽🤣,之後主菜我哋推薦bone in Rib-eye steak , 牛扒好有濃牛味,而且好Juice,亦都冇overcook 嘅情況,每人都可以分到三件左右,其實都已經好飽,跟住之後就再去甜品枱,食下芝士&蛋糕,飲下咖啡咁😊小編當日都12點到,不過唔知點解,慢慢食食下都已經四點左右,之後就搭shuttle bus 去東涌站,再去行outlet🤣, 依家好多國際品牌,亦都有啲好貼地嘅品牌,食完好西之後,要行下shopping下😜,咁就完左一日😝