Brick lane 喺香港都有幾間分店 尖沙咀銅鑼灣都有 相信好多人都食過沙田呢間deli 嘅分別 係有啲位係自助嘅 譬如要自己出去落order同埋攞水攞紙巾烤南瓜紅菜頭沙律🥗 Pumpkin beetroot salad $88 - 本身驚沙律唔夠飽 但呢個好大碟喎!南瓜同埋紅菜頭都俾得好generous 成碟嘅調味 酸酸地幾好味燒豬肋骨 Baby back ribs $128 - 呢個性價比幾高呀豬肋骨切到六七條 伴菜仲有啲蔬菜同薯仔🥔 成碟營養均衡 - 有蛋白質 蔬菜纖維 同碳水化合物 😇黑松露蘑菇天使麵 Truffle mushroom angel hair $98 - 黑松露味好香 忌廉汁同蘑菇都俾咗好多 啲汁撈埋意粉完全夠食 唔會乾爭爭 👍🏻呢間嘢雖然有啲位要自助 但overall食物同侍應水準都唔錯 夜晚來講 喺沙田新城市呢個價位 我覺得可以再回頭 ☺️🍽 餐廳: BRICK LANE Deli🏠 地址: 沙田沙田正街18號新城市廣場一期1樓126號舖#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography

成碟嘅調味 酸酸地幾好味

🍽 餐廳: BRICK LANE Deli
🏠 地址: 沙田沙田正街18號新城市廣場一期1樓126號舖

#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram
  • 黑松露蘑菇天使麵
  • 燒豬肋骨