2023-02-27 136 瀏覽
煙燻三文魚,荷蘭醬,菠菜,糖心蛋,英式鬆餅💰$155 👅👅👅👅👅好特別啊!佢係用咗英式鬆餅上面配埋荷蘭醬同埋菠菜再夾雜着糖心蛋外皮就用咗煙熏三文魚包住。一直落口糖心蛋嘅蛋汁流哂出黎太邪惡了。而且夾埋菠菜同埋荷蘭將個味道好唔錯。豬肉香腸,煙肉,雞蛋,大啡菇,酸種麵包💰$170 👅👅👅👅👅呢個都幾似一個全日早餐,我自己都幾鍾意食酸種麵包貪佢酸酸地幾開胃。呢個雞蛋就唔係糖心蛋啊,反而係煎蛋。味道都幾正!最緊要係佢個大啡菇超好食。Éclair 閃電泡芙 💰$75 👅👅👅👅👅閃電泡芙真係好味到不得了!入邊唔會太甜,外皮夠脆,我覺得$75唔算貴,而且仲要咁大舊。出邊有好多泡芙都勁貴,有陣時真係唔捨得食。Lemon Tart 檸檬撻💰$75👅👅👅👅👅檸檬撻又係好唔錯!估唔到佢嘅甜品一樣咁出色,酸酸地嘅檸檬醬汁配埋甜甜地嘅蛋白霜,另外一試難忘。佢個撻底唔會太硬。
煙燻三文魚,荷蘭醬,菠菜,糖心蛋,英式鬆餅
💰$155 👅👅👅👅👅
豬肉香腸,煙肉,雞蛋,大啡菇,酸種麵包
💰$170 👅👅👅👅👅
Éclair 閃電泡芙