2021-12-27 379 瀏覽
𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗲𝗿📍 1st Floor, 13 Leighton Rd, Causeway Bay係銅鑼灣開業多年嘅英國all day breakfast餐廳🇬🇧成間餐廳嘅裝修都好英倫風,好有以前係英國讀書嘅感覺😆佢哋嘅性價比好高,價錢非常合理,嘢食質素高又大碟😌𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲 $98 7/10對佢第一個評價就係真係超大份🤣雞扒炸到好香脆,配埋糖漿同waffle味道幾夾,令我諗起duck and waffle。不過真係幾漏,建議兩個人share。𝗘𝗴𝗴 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗠𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 $102 8.5/10Poached egg好大隻又超流心,配埋佢哋獨家秘製嘅hollandaise sauce真係好正😋mushroom就正常發揮啦,勝在份量夠多。整體高質,性價比高👍🏻佢哋另外亦有分店係中環,大家可以留意反💁🏻‍♀️我哋仲見到佢有lunch set同dinner都好似幾抵食,等我哋下次試完再開心share😂
𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗲𝗿

佢哋嘅性價比好高,價錢非常合理,嘢食質素高又大碟😌

𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲 $98 7/10