2023-02-14
之前睇YouTube 片介紹呢間新開的burger!就心思思去試下啦~ 見推薦係棉花牛 好特別的組合!餐廳主打外賣 不過都有少量位置可以坐喺度堂食~手打牛肉冬甩漢堡 $84另外棉花糖需+$6雖然我係外賣一段時間先食 但都不錯!最特別係個漢堡包皮係冬甩!好軟熟同埋吸晒牛油嘅香味!另外醬汁好多好正!最意想不到係棉花糖竟然好夾!套餐+$18有薯條同埋飲品 揀咗薯格+$2 薯格分量超多!滿到個盒都關唔到😚😚BTB - Better Than Burger (大角咀)大角咀櫸樹街68號富多來商場2期地下11號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景點#打卡熱點#外賣
餐廳主打外賣 不過都有少量位置可以坐喺度堂食~
手打牛肉冬甩漢堡 $84
另外棉花糖需+$6