唔係第一次食,但第一次遇到如此惡劣的服務態度,今時今日真係難得。點完菜,有名中年本地女侍應將隔離枱一壺1 L水打翻,成地都係水。想攞筷子,每隻筷子都有油漬......食飯食到一半,聽到該名打翻水中年女侍應同隔離枱講:「7:45要還枱,只落一次單不可加單」。我們才發覺坐低時完全無人同我們講過。(肯定以前食都可以加一次單。)差不多食完,同一中年女侍應以呼喝聲:「你地差唔多夠鐘,要還枱!」。我們表示從未聽過有限時,中年女侍應大發脾氣,反指:「我一定有講過,你地坐低時我放下餐牌已經講過,我張單上寫左!」事實係,我們坐低前餐牌已經係桌上,從未有任何人提過有限時要還枱。大佬,你張單冇比個客見到嫁!埋單臨走時善意提醒她,如此待客態度認真趕客,該女侍應仍然強詞奪理仍然發脾氣mode,堅持與客爭吵。其實店內衛生差,我地都無意要坐得耐....公平地說,食物質素還可,但服務態度差劣,永無下次。態度,影響味道。。。

其實店內衛生差,我地都無意要坐得耐....

公平地說,食物質素還可,但服務態度差劣,永無下次。

態度,影響味道。。。