2024-07-12 1289 瀏覽
MO Bar 搖身一變成為Burberry Knight Bar,餐廳藍色嘅燈光配搭埋classic buberry 格仔地氈非常有格調💙 食物方面就試左個2人下午茶($598),全部都係傳統英式小食,個人幾鍾意佢以鹹點為主👌🏻不過食物種類比較少… 黎個價錢仲要唔包咖啡/茶真係set 得有d 高… 鹹點正常發揮,最有驚喜係個甜品Cherry Trifle,酸酸甜甜,入面真係有新鮮車厘子果肉,加埋cream、果凍、奶凍等食材一齊食幾特別👍🏻 最失望係個scone🥲 以為MO 出品一定有信心保證… 點知個scone moist 到一個點… 似食緊muffin 多d😥飲品方面就試左杯mocktail🍷The Burberry (+$138) 雖然一開始又係覺得好似唔係好抵,但係飲左之後覺得好有驚喜,味道非常豐富好有層次,係值得加錢叫嘅😂 mocktail 係earl grey茶底,加埋蘋果,味道清甜🫶🏻好鍾意佢有濃郁肉桂味🥰另外飲品仲加左Seedlip Grove 同埋AER,飲落酸酸地味道更加清爽👍🏻 食飽之後記得去換禮物!2/F 有部vending machine,登記完掃QR code

食飽之後記得去換禮物!2/F 有部vending machine,登記完掃QR code 就可以抽獎🤣 神秘禮物一共有三款,要睇下大家嘅運氣啦🤭