2019-09-12 41 瀏覽
尋日同朋友係旺角行街食飯,佢突然興起想食burger,所以就揀左呢間佢之前食過覺得值得再去既餐廳😄兩個人叫咗一個軟殼蟹牛油果牛肉漢堡轉套餐( +$36多咗一杯普通飲品加薯條加酸青瓜), 一份墨西哥芝士雞肉煎餅,同埋一份期間限定嘅磚塊漢堡😂 (呢個朋友好勇於嘗試新事物😂)軟殼蟹牛油果醬牛肉漢堡聽個名就知豐富😁 黎到仲見到成隻軟殼蟹喺中間😯🤤 軟殼蟹脆卜卜,牛肉好juicy,個麵包皮烘過嚟條邊脆脆地,但裏面鬆軟,好好味😋😋 薯條都係新鮮滾熱辣👍👏墨西哥芝士雞肉煎餅係一片薄脆裡面夾左呢兩樣餡,簡簡單單,配埋百搭既牛油果醬不錯👍而個磚塊漢堡口感同樣非常豐富,有漢堡扒,生菜,車打芝士同薰牛肉,薰牛肉有幾重胡椒味,外層麵包顏色係視乎當日供應,我諗小朋友見到一定好中意😁呢度坐得舒服,食物有質素,朋友無介紹錯👏
軟殼蟹牛油果醬牛肉漢堡

墨西哥芝士雞肉煎餅

磚塊漢堡

呢度坐得舒服,食物有質素,朋友無介紹錯👏
泡沫咖啡
2019-09-11