今日同朋友係朗豪坊睇完戲,就係隔離朗晴坊搵野食,因為睇戲果陣叫左小餐,所以晩餐都叫得唔係好多野。🤥不過呢間個環境食得好chill,店員又nice,滿足!邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡($98)呢個Burger真係好邪惡!分量又足,有成6寸高!😍餡料有三層芝士、蕃茄、生菜、菠蘿、最重要係有2層好高質既安格斯牛肉。👍🏻肉質有料到,感覺好新鮮,再配上咁多料,真係一流!雙重芝士拉絲熱狗棒2條($58)餡料十足,真係放左好多芝士,好誇張!真係食到拉絲,好滿足。😙加上個皮非常脆,十分推介。👍🏻Beer呢度仲有好多款啤酒賣!好似多人黎既話叫得多啤酒有生蠔同串燒,不過我地2個人就飲唔到好多。😭另外,佢好似係有個package係可以book埋唱K加食好西,每人都係300-400左右!有得食好西又有得玩,都幾抵。😀

邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡($98)

雙重芝士拉絲熱狗棒2條($58)

Beer