2023-11-27
最近天氣開似有少少凉意,放工去咗附近銅鑼灣行街街,行行吓黎到呢間店舖門外充滿外國feel得黎又有啲神秘嘅餐廳,睇👀門口嘅menu 先知原來係食burger 🍔 同 gelato 🍨 。感覺可以一試喎😋 入到去睇個Menu原來好豐富,仲有set dinner 可選牛扒or 龍蝦配薯條。煙肉芝士牛肉漢堡 original $105超級邪惡之選,煙肉煎得好香,好脆。牛肉漢堡好juicy,肉質比較似肉餅,feel到一粒粒牛肉。值得一提食漢堡又點少得包皮嘅quality 呢,用咗牛油🧈烘底,外脆內鬆軟。加埋🧀、生菜🥬、蕃茄一齊食,好滿足😌和牛漢堡 original $119朋友order 咗呢個,同煙肉芝士牛肉漢堡嘅配料一樣有生菜蕃茄芝士。漢堡就係牛和🐮,牛肉味好濃,好諗好juicy😋 個人覺得就咁牛肉漢堡嘅份量已經好夠,唔洗再加配料,因為和牛漢堡嘅飽肚感係滿分🤩總括而言,餐廳裝修感覺置身外國咁,burger質素合格以上!下次再黎食佢哋嘅gelato 😝
煙肉芝士牛肉漢堡 original $105
和牛漢堡 original $119