2021-03-20 105 瀏覽
聽朋友講好好食,所以都想試好耐!難得禮拜日12點幾唔洗等位,即入🥰 好好彩地,我地入座左十分鐘之後就開始要等位了。我泥之前已經一早有目標,二話不說就揀定左漁夫之堡🐟 朋友就嗌左黑松露牛肉漢堡🍔加$20就有小食同野飲,因為都不是太肚餓,就淨係加左一個餐即漁夫之堡 (魚柳,紫洋蔥,蕃茄,菜)魚柳炸得好脆,粉漿都簿既,可惜有d過咸,同埋入面既醬少得有點可憐🤦🏻‍♀️ 黑松露牛肉漢堡(黑松露,芝士,煎蛋,豆苗)黑松露香既,舊肉Juicy,但因為煎蛋會就漏汁,食個時有d”呢hea”,同埋d豆苗叉哂出泥,搞到好難一啖過咬到個burger跟餐小食,有薯條薯格薯角揀,我地就揀左薯格,份量好多,好開心😀 但係一咬落去就失望左🥲 好硬,有d𠝹口既感覺

漁夫之堡

漁夫之堡 (魚柳,紫洋蔥,蕃茄,菜)

黑松露牛肉漢堡

黑松露牛肉漢堡(黑松露,芝士,煎蛋,豆苗)

黑松露牛肉漢堡