2015-11-11 350 瀏覽
週日同Mr. L 行完山, 經過灣仔, 而且又很久沒食Burger,  故選擇了 Burger Joy.叫Burger 轉 Combo set, 可多叫薯條+Milkshake, 我兩叫了Truffle Fries - 薯條屬較幼身那種,味道適中,不太鹹,如果松露味多d 會更加好。Signature double cheese Burger上桌啦 - 裡面有double 芝士,double 牛漢堡扒,蕃茄,生菜,洋蔥,肉扒重有我2隻手掌咁厚,肉味非常濃郁,咬落的時候還有肉汁滲出 Garlic chicken - 沒想像中咁熱氣, 除garlic 外還加上泰色酸辣汁, 好夾。雞肉海潵沙律,除芝士粉&bread 外,還配上Italian source 平衡了雞淮鹽味。 Peachy - 帶果香,好青甜, 正正係我杯茶。Cookies & cream milkshake - 係侍應姐姐介紹, 佢話係餐廳人手打的,果然好滑, 靚!
Truffle Fries
Garlic chicken
雞肉海潵沙律
Peachy - 帶果香,好青甜, 正正係我杯茶。
Peachy
Cookies & cream milkshake