2022-11-27 31 瀏覽
小編好鐘意食BURGER,所以黎開大角咀行街又咁岩想買BURGER返屋企食就見到呢間BURGER MAN,入面有好多高檯位置可以坐,點餐直接出去點同職員講再等佢送餐俾你,我叫左一個午餐E,牛肉煎蛋漢堡,仲有得配粗薯條同埋飲品,飲品叫左盒裝檸檬茶都係加多$5就有啦,呢間餐廳主打各款唔同口味既漢堡同埋意粉,牛肉煎蛋加入醬汁同菜都幾飽肚,而且牛肉係好厚身既漢堡牛肉仲有D MUSHROOM,牛肉漢堡好JUICY,一咬落口就成口都係肉汁,另外一個叫左雙層日本和牛漢堡,呢個真係超級巨型,打卡岩晒,雙層和牛既口感比起單層更加豐富同足料,厚身既牛肉令人食唔停口,呢個真係好推介,全部都係即叫即整,薯格即炸香脆,外賣拎走職員會包好一袋同埋會放埋手套俾食客。
外賣自取