2023-09-23 47 瀏覽
Burgeroom 嘅burger一向水準唔錯。今日同朋友去食,揀咗牛油果醬芝士牛肉漢堡同墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡。午市套餐只加$35就可以配直薯條同飲品,我揀咗蘋果汁同檸檬梳打水!先講返呢兩款漢堡,牛油果醬芝士牛肉漢堡真係一絕!牛肉漢堡肉質鮮嫩多汁,配上牛油果醬同芝士,真係好滋味!每一口咬落去,牛肉嘅香味同芝士嘅濃郁口感就即刻爆發出嚟,好juicy!另外一款墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡亦唔輸俾牛油果醬版本!漢堡入面加咗墨西哥辣椒同芝士,味道更加香辣同濃郁!辣椒嘅嗆辣同芝士嘅濃味好搭配,好香辣好味。最後要講返午市套餐,只需加$35就可以配埋直薯條同飲品,超抵食!我揀咗蘋果汁同檸檬梳打水,清新又解渴!蘋果汁嘅自然甜味同檸檬梳打水嘅氣泡感,真係好適合陪伴漢堡一齊食!