2022-05-26 46 瀏覽
➡️德州燒烤牛肉漢堡 ($138)來到burger店當然要order佢哋嘅招牌burger啦, patty勁鬆軟同juicy,唔會食到有根👍🏻加埋薄切嘅bacon同埋炸洋蔥圈嘅配搭令到成件事更加邪惡同增加吾同口感.連最吾起眼嘅生菜都好嫩,所以呢啲detail位係值得一讚嘅👍🏻 亦都好鍾意佢嘅粗身薯條,係加咗好似麥當勞嗰啲shake shake粉喺上面🤩➡️招牌脆皮鹹豬手 ($168)呢個有驚喜喎!大大隻嘅豬手外脆內嫩滑🤩 建議點埋醬一齊食. 如果鍾意食豬手皮嘅朋友應該會好鍾意,因為呢隻豬手啲皮幾厚. 薯條一樣都係有shake shake粉. salad配料亦夠多➡strawberry milkshake (+$28)較甜,我就覺得太甜啦,不過螞蟻人應該會鍾意➡伯爵茶蛋糕 ($28)cream -> 伯爵mousse -> sponge cake正正常常-overall 最推薦嘅係burger!!
➡️德州燒烤牛肉漢堡 ($138)

➡️招牌脆皮鹹豬手 ($168)

➡strawberry milkshake (+$28)
較甜,我就覺得太甜啦,不過螞蟻人應該會鍾意

➡伯爵茶蛋糕 ($28)
正正常常
overall 最推薦嘅係burger!!