2021-11-29
今日同老公的結婚周年紀念 Book咗呢度試吓準時去到,都未有好多人,同侍應講Book咗枱(因為order左叫甜品時寫埋happy anniversary字樣)同一句說話同左兩個侍應講不過佢哋都叫我隨便坐😂 Anyway無損心情嘅,我哋揀咗去樓上坐Book嗰時問佢想book balcony area,電話裏頭的Staff話星期六不開放,點知上到嚟有兩枱人坐左係balcony area😂 再Anyway 咁睇吓食咩囉,個人覺得starter比main吸引樓上啲燈紅過神枱😂所以影咗好耐都係咁上下Choripan呢款三文治,內裏夾嘅係腸,包烘過外脆內軟,中間加香草sauce,滋味滿足Caesar salad with chicken沙律菜好穩陣,不過烤雞略嫌烤過龍,鞋左啲Truffle fries Truffle冇撈勻,一嚿嚿咁沉咗喺個碟底,而且Truffle冇咩香味,薯條都幾硬星期六晚上比較繁忙 個starter octopus 三催四請,直至諗住走嘅時候佢終於都黎😂 入口的時候有碳燒香的感覺 ,不過切開放入口一咬就散開,我麻麻哋呢種口感🤪
不過佢哋都叫我隨便坐😂
Anyway無損心情嘅,我哋揀咗去樓上坐
再Anyway 咁睇吓食咩囉,
個人覺得starter比main吸引
樓上啲燈紅過神枱😂所以影咗好耐都係咁上下
Choripan
Caesar salad with chicken
沙律菜好穩陣,不過烤雞略嫌烤過龍,鞋左啲
Truffle fries
星期六晚上比較繁忙
入口的時候有碳燒香的感覺 ,不過切開放入口
一咬就散開,我麻麻哋呢種口感🤪