2012-11-01 12 瀏覽
多年前試過一次,好記得個burger係凍冰冰既。近日見到團購幾抵,$55 2 人餐,就買黎試多次睇下係上次黑仔定真係有問題啦。去到出奇地多人,可能大家都黎兌換團購餐,搵到位就去買餐啦。CASHIER前面個地下濕濕泣泣好污糟......等左好耐都無人黎執枱,15分鐘後仕應小姐送左個餐黎,見到張枱都無諗過執,最後忍唔住係佢第2次送餐比其他客人時出聲叫佢執。因為團購關係只可以揀2/7號餐,野飲只可以揀汽水/熱茶特級牛肉芝士鮮堡:凍既,味道非常普通魚柳鮮堡:完全睇唔出係魚柳,薄到差D以為佢忘記放餡料想拎去換成個包勁輕,食完好似無食過野咁朋友話個可樂有冰,但唔凍又無氣.好在我揀個茶係English Breakfast Tea jei幸好個沙律同薯角OK,不過似乎burger先係main course係咪應該要整番好D呢不過咁既質素就真係byebye, no next time

因為團購關係只可以揀2/7號餐,野飲只可以揀汽水/熱茶

特級牛肉芝士鮮堡:凍既,味道非常普通

成個包勁輕,食完好似無食過野咁

朋友話個可樂有冰,但唔凍又無氣.

不過咁既質素就真係byebye, no next time

2012-10-31
$27.5 (晚餐)
用餐優惠
團購