2017-11-18
諗緊食咩好, 大家都想坐耐少少傾下計, 決定去Café啦Nardo's Cafe係旺角信和中心隔離, 非常就腳餐廳裝潢都係咁相下,不過都係有舒服沙發坐遊戲選擇都幾多,可惜今日唔係黎玩game, 係傾計為主傾計都會肚餓,四個人有樣好,選擇比較多頭盤有個蟹條日式蛋醬沙律顏色繽紛賣相靚, 好吸引,沙律菜好新鮮,配埋個蛋黃醬,甜甜地令人停唔到口特色小食拼盤, 全部都新鮮炸起 有蜜糖雞翼,麥樂雞,洋蔥圈,春卷,咖哩角,餃子,全部都好好味,唔會炸得太乾, 雞翼很juicy, 餃子上面仲有沙律醬,好特別!焗肉醬意粉,酸酸甜甜,個肉醬做得幾好味,超開胃!鮮茄茸鴨胸燴意大利飯,個飯濕濕地,易入口,茄汁酸酸甜甜開胃,又唔會覺得膩是日重頭戲: 芝士薯條, 香脆薯條上面滿滿的芝士醬, 芝士醬個奶味都幾重,很creamy, 每一條都有拉絲效果! 正!服務好,食物好,上菜速度都好快, 唔洗點等, 而且這裡價錢不貴, $150左右就超飽, 仲要有任飲, 慢慢坐好耐又得, 傾計唔會比人趕走, 絕對會再encore
餐廳裝潢都係咁相下,不過都係有舒服沙發坐
遊戲選擇都幾多,可惜今日唔係黎玩game, 係傾計為主
傾計都會肚餓,四個人有樣好,選擇比較多
頭盤有個蟹條日式蛋醬沙律
雞翼很juicy, 餃子上面仲有沙律醬,好特別!
焗肉醬意粉,酸酸甜甜,個肉醬做得幾好味,超開胃!