2018-03-30 1985 瀏覽
放假第一擊身為我cafe迷ge 我 放假當然會尋找cafe去試試呢間一早已經想試 因為佢開放時間比較衰 唔開夜晚 身為打工一族淨係放假先可以黎店內主要以木為主題 燈光昏暗 坐位一d都唔舒服 環境比較嘈雜 各人覺得唔岩傾計同hea餐牌野食選擇唔多 咖啡就多好多啦有黎至唔同國家ge咖啡豆假期係冇餐 一定要散叫🤔🤔我地叫左 all day breakfast 同鮮茄燴意粉All day breakfast ☹️☹️腸仔唔好食 好明顯係一早煎完用再蒸keep住個溫度 食落去有水bit出黎 但唔係肉汁菇 又霉霉地咁蛋 lum到咁 冇晒應有ge滑感 太高溫ge煮法 令蛋一邊太熟 又一邊仲係好生呢個bagel真係超失望好似食緊冇味ge甜餐包咁鮮茄豬柳燴意粉☹️☹️另一難食之選 份量少 冇乜豬柳 意粉係茶餐廳d質素 多味精野食性價比低 我地連咖啡都冇試就走左
放假第一擊
身為我cafe迷ge 我 放假當然會尋找cafe去試試