2K
2025-01-16 0 瀏覽
同同事去觀塘出job 又到午飯時間 去咗我嘅心頭好cafe補充caffeine 再填飽個肚😉-Piccolo latte我偏愛澳洲咖啡文化 之前飲flat white 近期改為短笛咖啡🥹 有奶泡嘅同時 咖啡味更濃縮醇厚-🍤龍蝦汁虎蝦意粉虎蝦仁爽口 意粉al dente掛滿龍蝦汁 一邊食意粉一邊食啲火箭菜沙律 減低食澱粉質帶嚟嘅飽滯感 咁咪有空間食甜品囉😬-🍔日式吉列豬扒漢堡包香炸吉列豬扒幾厚身 現炸即食嘅口感最好 加埋蕃茄🍅生菜🥬 生菜 層層疊疊 有手感又充滿口感 -🧇三重朱古力窩夫即製窩夫有濃厚蛋香 加上溶朱古力同朱古力醬 食到滿嘴口甜舌滑🥰 正中有大大個朱古力雪糕球忌廉做topping 直頭係朱古力控🍫嘅絕佳選擇
Piccolo latte

🍤龍蝦汁虎蝦意粉