2020-12-31 59 瀏覽
呢度嘅午餐同下午茶餐同樣都供應到5:30。叫左個「煙火雞片意式薄餅」午餐。跟餐有湯同飲品。煙火雞片意式薄餅有茄醬同芝士,落左d香草好香口。火雞份量夠多,每一啖都食到!餅邊好脆口。另外嗌左個「石燒美國頂級穀飼牛肩胛肉眼扒200g跟意粉」。上枱嘅時候個扒未熟,食客可以自行決定燒到幾成熟。牛肩胛肉眼扒又大塊又厚,肉嫩多汁。$78食到咁高質嘅牛,夫復何求啊~旁邊重有兩款醬汁比你點。尤其鍾意其中一款醬——蒜蓉醬,點牛扒一齊食好香口!意粉軟硬適中,加左少少油,食落唔會太乾。賺唔夠熱重可以擺落石上面燒熱d添!我另外加左$30轉升級套餐。有餐湯、沙律、甜品同飲品。洋蔥餐湯有一片片洋蔥,飲落甜甜地。餐沙律沙律菜鮮嫩爽脆,搭配蔴醬,食落酸酸甜甜,感覺清新開胃!熱檸檬茶茶又香又濃,檸檬夠新鮮唔會苦。加左$10轉黑牛特飲。黑牛個朱古力雪糕好大球啊!🤩啱曬我呢個雪糕控!🍦配埋可樂,又有得食雪糕又有得飲野,一舉兩得!😆餐甜品係士多啤梨啫喱。上面有忌廉。上枱時個忌廉重係固體狀。一路食嘅時候個忌廉慢慢溶,變左花奶咁,用黎送啫喱一齊食,啫喱唔甜,份量夠多。鍾意佢用雪糕圖案嘅杯裝,好靚又得意!

煙火雞片意式薄餅

另外嗌左個「石燒美國頂級穀飼牛肩胛肉眼扒200g跟意粉」。

我另外加左$30轉升級套餐。有餐湯、沙律、甜品同飲品。

洋蔥餐湯有一片片洋蔥,飲落甜甜地。

餐沙律
沙律菜鮮嫩爽脆,搭配蔴醬,食落酸酸甜甜,感覺清新開胃!

熱檸檬茶
茶又香又濃,檸檬夠新鮮唔會苦。