餐廳: CAMPSITE (K11 ATELIER)
資訊:

2021-08-11 756 瀏覽
呢間可能真係近寫字樓, 所以我訂咗幾次都無位, 今次係訂定下星期去試下先, 餐廳感覺好Camping, 尤其後面嘅牆身, 由好多木條組成, 如果地方再大D, 餐枱唔近BAR位可能仲感受到身置於郊外.Menu 上嘅由$128 – $268 不等, 我今次就唔揀食和牛, 因為好想食到好香煎牛扒嘅口感. 最後就加埋明太子三文魚意粉.美國頂級牛肉肉眼扮上枱後, E咁薄嘅, 好多時厚嘅牛扒叫7成都會好熟, 所以我通常會叫5成, 不過因為同事未必食得咁生, 我就叫番7成, 見咁薄估計都會Overcooked 但一切開唔係喎佢係粉紅色, 而且好多肉汁係入面, 我真係估唔到咁薄都可以控制得咁好, 食落仲好焦香, 係令人食得好開心嘅一餐. 我又想食牛明太子三文魚意粉, 平時對煙三文魚不喜歡的我, 皆因我食幾次D三文魚都好鹹, 但呢個係恰到好處而且有魚味, 而意粉佢就用咗D忌廉去煮, 配上意粉又唔會太多嘅汁令到人會漏, 最後配上露營嘅鐡柸好特別如果佢個價錢包埋細細嘅甜品就無得頂

如果佢個價錢包埋細細嘅甜品就無得頂