同朋友👩🏻‍🦰一齊喺中環,肚仔餓要食嘢,路過呢度,朋友👩🏻‍🦰話好攰唔想再行,咁又見到呢度光猛乾淨企理,朋友👩🏻‍🦰就決定入去試吓🤩呢度有Lunch Set 可以選擇,Lunch Set 係 Salad+Main+Coffee,咁我哋揀咗 $118「鷄胸肉沙律配法式沙律醬」同埋 $128「白醬火腿蘑菇意大利麵」🤣Salad 🥗 細細碗,簡簡單單,沙律菜新鮮😋「鷄胸肉沙律配法式沙律醬」:沙律菜都係新鮮,仲幾爽脆😋;鷄胸肉當然偏瘦,感覺健康🤩;加埋 French Dressing, 簡單幾好食😋「白醬火腿蘑菇意大利麵」:白醬幾 creamy,意大利麵 煮得軟腍腍,口味大眾化😋飲品要咗 Cappuccino 同 Long Black,兩杯都夠香濃😋

Salad 🥗 細細碗,簡簡單單,沙律菜新鮮😋