2019-04-02 1711 瀏覽
蘇豪加勒比海風味餐廳星期六晚友人臨時約食飯,即刻用Eatigo Book,10% off好過無。其實唔洗Book都有位!因為係Pub style, 坐高櫈腳fing fing, 所以想坐得舒服就唔好黎喇。十點前未有DJ都可以靜靜地傾下計,怕嘈既十點後就好轉場喇!By the way, 十點後會有一位著人字拖既DJ到場😆食物方面經濟又好食,少少重口味但至少食完之後中女體質無覺得喉嚨好乾好渴。上次食過燒雞,今次叫左一個ribs 配 chips & Potato salad. Ribs唔會好乾,煮到岩岩好,份量都多,都成6-7條骨。配菜既chips 係行shake shake薯條路線,大量香料(定味精呢?),重口味人士應該會好中意,點上旁邊的兩個醬會更惹味!另外叫左兩個小食,grilled corn + fish bites. 友人大愛個粟米,一條斬開一半再沾上疑似粟米濃湯既味粉,甜甜地,點會唔好食!fish bites 個sauce係very thai style, 辣到hihi! 雖然menu上好多特色cocktail,但友人想似house wine, 選擇唔多,得一紅(Pinot No
蘇豪加勒比海風味餐廳

雖然menu上好多特色cocktail,但友人想似house wine, 選擇唔多,得一紅(Pinot Noir) 一白 (Sauvignon Blanc) ($320/ bottle). 最後叫左支Pinot Noir, 還可以啦😅

• Sticky  Island  Ribs
  • Grilled  Corn