2019-09-24 234 瀏覽
#cassiegojordan -瘦編好努力咁擴大自己嘅版圖,今次黎到佐敦嘅濱松町日本料理,佢嘅位置都幾近尖沙咀,食完可以再行去美麗華嘅激安行下街。💕-依間餐廳由門面到裏面都感覺好日本風。我地叫左三樣菜式,第一樣係安格斯牛肉壽喜燒($128),壽喜燒嘅醬汁真係好好味,打邊爐一流。佢依個壽喜燒都會有個火爐一齊上,熱辣辣。另外仲有配生雞蛋。😍-第二樣係燒北海道蠔($75),隻蠔唔係太大隻,但個忌廉汁係幾好食嘅,不過就少少偏貴。第三樣係安格斯牛肉味噌拉麵($108),雖然佢講明係味噌湯底,但個湯底真係太重味精味。個安格斯牛肉係幾嫩,好易入口,但其他料就一般。🙈-味道評分▶️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)抵食評分▶️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)回購評分▶️️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)-➡️濱松町日本料理 (佐敦)📍佐敦德成街4-16號富裕臺A座地下2號舖-IG: cassiecwy/ cassiegetfat
#cassiegojordan
味道評分▶️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)
抵食評分▶️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)
回購評分▶️️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)
➡️濱松町日本料理 (佐敦)
📍佐敦德成街4-16號富裕臺A座地下2號舖
IG: cassiecwy/ cassiegetfat