2019-10-01
#cassiegowanchai-最近Klook有好多香港酒店自助餐嘅優惠。瘦編就同朋友試左銅鑼灣利景酒店嘅逸亭餐廳週末自助餐。平日原價係$398加一,週末就係$428加一。依家Klook有折扣,再用埋優惠碼(HAPPY120)可以減$120,依家週末只需要$260,仲平過去食放題!💕-雖然利景只係3星半酒店,但整體質素都唔錯。頭盤重點推介加拿大龍蝦同翡翠螺,兩隻都好鮮甜,食左好多次。天婦羅有正常供應,蝦、菇、茄子等,新鮮炸起好好食。刺身有三文魚、帶子、希靈魚等,正常日式料理水準。即煎鵝肝我食左好多舊。飲品有汽水同啡茶水任飲。湯水除左有中西式例湯,仲有蟲草花燉雞同猴頭菇燉赤肉,好養生,瘦編飲左三碗。😍-西冷就一般,塊肉太生同好Un。羊架會好食啲。即炸串燒味道都一般,剩係試左兩串就收手。甜品普遍都唔錯,另外有得自己整雞蛋仔同格仔餅,同埋任食Movenpick 。🥰-味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)-➡️逸亭餐廳 (灣仔)📍灣仔灣仔道209-219號銅鑼灣利景酒店1樓
味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️逸亭餐廳 (灣仔)
📍灣仔灣仔道209-219號銅鑼灣利景酒店1樓