2010-03-10 6 瀏覽
第一次去iSquare,shopping一D都唔好行,鋪頭來來去去都係嗰D,又少選擇 ,都幾悶。見三樓有幾間餐廳,個friend 話想食D簡單快趣嘅嘢,所以揀 咗食越南嘢,估唔到有驚喜喎。因為之前去咗tea,所以唔係order咗好多嘢食,下次可以食多幾款,因為唔貴!生牛肉粉 – D 湯好味,牛肉算腍豬肉春卷 - 春卷皮炸得香脆,裡面嘅filling熱辣辣,我霸住要食多件 柚子鮮蝦豬肉沙律 - 最緊要D柚子唔苦,之前第二度食過有D苦到喊 椰汁芋頭糯米泥 - 嘩,我嘅至愛,係呢餐飯嘅精粹。唔…回味無窮。珍多冰 - 普普通通,有D淡,可以再甜D。服務都幾好,起碼有笑容呀!上菜時間慢了一點,我哋唔急,所以都OK。下次仲會去試其他嘢。

生牛肉粉 – D 湯好味,牛肉算腍

珍多冰 - 普普通通,有D淡,可以再甜D。

 柚子鮮蝦豬肉沙律
珍多冰