2021-07-07 669 瀏覽
好少食澳洲菜,見個menu食物同價錢都ok就一試,其實個menu有好多選擇,樣樣都好似幾吸引,最終揀咗其中食評好嘅兩款再加份魚,估唔到又幾好味。🍴金目鱸⭐️⭐️⭐️⭐️平時食炸魚薯條會揀鱸魚,所以今次試下另類烹煮嘅鱸魚,鱸魚非常新鮮好有魚味,皮雖然腍咗啲但仍然好味,但最靈魂反而係個醬,同鱸魚非常夾🍴軟殻蟹漢堡⭐️⭐️⭐️呢個漢堡有啲辣,完全係因為個沙律醬,軟殼蟹好大件炸得香脆可口,不過燶咗啲啲,除此之外,個薯條落得太多辣椒粉同埋個醬勁辣,辣到我完全食唔到🍴蟹肉意粉⭐️⭐️⭐️⭐️嚴格嚟講佢係天使麵,個麵煮得軟硬適中,而且非常掛汁,好好味,再加上超多蟹肉,難怪一致好評,我都要推介下二人共消費:$360 (Foodpanda外賣自取)

🍴金目鱸⭐️⭐️⭐️⭐️

🍴軟殻蟹漢堡⭐️⭐️⭐️

🍴蟹肉意粉⭐️⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$360 (Foodpanda外賣自取)
2021-06-25
20 分鐘 (外賣自取)
  • Spicy  Crab  Pasta