2013-08-16 298 瀏覽
和友人都大約五個多月無見面  就約左友人系尖沙咀食個晚飯傾下計因為見WIRED CAFE都開左一段時間  裝修亦好吸引所以就選擇地點不難找  或者因為我本身都好鐘意行Mira Mall地庫的Collect Point一到門口店員就問問我有無訂位  咁因為無的關係所以交檯時間是個半鐘店員安排我地坐埋邊的位置裝修好home feel  燈光亦較暗  牆上亦掛上好多畫  還有niko and的傢具產品效率也算蠻快的  大約十分鐘便到齊了之前看過食評見到好多人都有order這個沖繩塔可飯  外表望落去我初頭以為係生蛋salad黎  點知撈黎食後原來入面係有curry牛肉粒  還有Taco再撈埋salad  感覺好新鮮  而且味道好夾好好味  友人想食pasta  menu裡有三款pasta  我同友人不約而同都選了明太子義大利麵不過我個人認為味道一般  個sauce太結  有種好滯的感覺  但友人就好喜歡知道原來這裡的pancake也是出名的  相信下次會再黎chatting來說是一個不錯的地方
店員安排我地坐埋邊的位置

效率也算蠻快的  大約十分鐘便到齊了