2019-05-26 1927 瀏覽
從前每個星期六晚上都習慣黎個happy hour,但隨住時間耐左年紀大左開始慢慢減少喇👵🏻💦.難得朋友有雅興🥂返杯,所以就帶佢黎返呢間從前我嘅bar & restaurant 口袋餐廳回味下喇😌.烤雞pizza $135 - Pizza係茄汁做底,落嘅餡料唔孤寒嘅,厚厚嘅芝士做到拉絲效果,味道唔錯。而餅底係屬於薄至中嘅厚度,餅邊餅係偏硬身果種,唔算鬆軟。黑松露蝦薯條 $115 - 幾乎係每次黎都必點嘅❤️ 重口味之選,所以用黎做佐酒小吃非常唔錯。其實薯條唔算做到外脆內軟,而且用嘅係幼身薯條,但佢嘅醬汁先係成碟嘅靈魂啊💗,除左有香濃嘅芝士同黑松露味,仲加左d蝦湯汁去調醬汁,香到忍唔住一條接一條啊!迷你鵝肝漢堡 $115 - 真係好迷你嘅一隻😂感覺唔算抵食。鵝肝係好肥美好重油香嘅,但只有少少一塊,同朋友切開2份share食要好努力咁搵返舊鵝肝出黎,而漢堡肉就偏乾左d冇咩肉汁。質素其實唔算差,可以一試嘅。🍴飲品signature cocktail嘅質素不俗嘅,價錢就普遍$9x不等