2022-09-24
2022.09.14 tea time 因為女友有張 Timesquare $50券,滿$100就已經可以用,真實惠😃 本身都應該唔會特別話試新 café ,有咗張券就揀咗呢間從未到過嘅café 😁 其實都係俾佢個 Basque Cheese cake 吸引咗😍 我倆都好喜歡呢款 cheese cake😋揀好了⋯⋯Basque Cheese cake,一杯 tall cappuccino 加多個Boxy Scone 就over $100,減$50 俾$63,呢個tea time 真係抵😁 Scone 叫店員要袋拎走,其他就係度食😋 Basque Cheese cake 同 Boxy Scone 到先,見到個 Cheese cake 就開心,個Scone 就冇專登打開影張相,唔好意思🤪 之後杯咖啡都到了,嘩!咁好有塊小cookie 添!雖然塊cookie唔算好味,但都多謝晒😃 Cheese cake 又靚又好味,完全食完係會想 encore的😋 加多張close up 相先😂至於杯 cappuccino,正常,冇話勁正😝 個Scone呢,我第二日先焗番嚟食,普普通通😅