2015-01-05
好多時一班朋友早早相約, 但到出席當日總會有人甩底 但突然係WhatsApp group問一句"今晚得唔得閒食飯?"有心嘅朋友就會諗, 咁耐無見點都要出來啦, hehe永遠即興先齊人今次又黎到inn side out, 第4次喇 三五知己或者一大班朋友黎氣氛都好好, 食美國菜價錢合理大約二百蚊飲埋啤酒食到飽場地其實好大, 唔同位有唔同氣氛, 隔離因為Golf場, 所以感覺都幾開揚Kirin Large$5050蚊大大杯, 都算抵飲啦Whispering Angel $60, Hot Lemon Tea $35Potato skins $95煙肉芝士酸忌廉薯皮, 必食!! 用黃色好硬嗰種芝士磨成絲, 煙肉粒連少少香蔥花將薯仔皮焗到啱啱好, 食嘅時候點啲酸忌廉, 一流呀!! 記得襯熱食 Cheesy fries $78Aiya對於芝士狂黎講芝士真係唔夠, 但係見薯條分量咁多, 又新鮮炸起, 唔錯啦, 配蛋黃醬, 一路傾計慢慢食! Hot wings $115雞翼炸得好乾, 啲肉唔嫩 辣醬辣度一般, 少辣, 芝士醬唔夠濃味, 失望左的, 大家都無乜意欲機食...Macaroni &
今次又黎到inn side out, 第4次喇
三五知己或者一大班朋友黎氣氛都好好, 食美國菜價錢合理大約二百蚊飲埋啤酒食到飽 場地其實好大, 唔同位有唔同氣氛, 隔離因為Golf場, 所以感覺都幾開揚 Kirin Large$50 50蚊大大杯, 都算抵飲啦
Whispering Angel $60, Hot Lemon Tea $35 Potato skins $95
雞翼炸得好乾, 啲肉唔嫩 辣醬辣度一般, 少辣, 芝士醬唔夠濃味, 失望左的, 大家都無乜意欲機食... Macaroni & Cheese $115
啲芝士無種藕斷絲連嘅感覺 , 應該係芝士落少咗, 蘑菇同煙肉分量都足夠, 食黎食去都係覺得呢到嘅carbonara好食啲 *如果無南華會會員卡, 去到餐廳門口可以申請最少一個月會籍$20, 就可以入去食野啦! 一大班人有一個有會籍都ok, 如果冇帶卡show返身分證都得