2021-11-30
Taparoom 環境幾靚幾 chill, 有Seasonal menu幾吸引,好多唔同種類既小班牙tapas, 幾吸引!而店員都幾nice,柑橘果汁浸漬帶子,帶子非常厚身!醬汁清新帶果香,酸酸甜甜幾襯幾清新!帶子好綿密,口感豐厚。煎安康魚肝配羅勒些利酒醋漬汁,安康魚肝2邊煎香,唔會帶有魚肝既膩,再配上特製醋漬汁,味道更香更香口,推介!燒黑毛豬配彼卡他醬,豬肉燒到焦香,肉質嫩滑!醬帶有草清香,減低肉既膩感覺。安格斯肉眼扒配紅胡椒忌廉汁,肉眼扒7成熟,口感嫩滑帶有牛香,再配上紅胡椒忌廉汁,帶有菇香感覺,同牛肉好 match. 炸西班牙油條配朱古力醬,朱古力醬唔會死甜,淋上西班牙油條上,香脆唔油,而且帶有肉桂香味,好濃沃。青瓜薄荷葉 cocktail, 大大杯又夠清香,又易入口!正
柑橘果汁浸漬帶子,帶子非常厚身!
醬汁清新帶果香,酸酸甜甜幾襯幾清新!帶子好綿密,口感豐厚。
安格斯肉眼扒配紅胡椒忌廉汁,
香脆唔油,而且帶有肉桂香味,好濃沃。