2021-10-29
今朝返工前,決定去chill一chill,去食個靚breakfast先,早上中環開既西餐早餐店唔係好多,但呢間係開8點,所以就決定入去全日既menu,有唔同既toast選擇,我就選左everything egg benny,有prosciutto ham, poached egg, spinach同埋avocado,一黎到個賣相已經贏哂,avocado係花形既擺設,相當igableToast用左酸種包,先有一層炒過既spinach,再鋪上ham,之後就有兩隻poached egg同avocado,平時好少有spinach既配搭,微微炒過,估唔到同ham既味道都幾夾Poached egg既流心狀態係我最鍾意既,成個toast既口感好豐富,而且份量十足,值得推介!飲品方面我就選左rose latte,玫瑰味好濃郁,而且仲有玫瑰花瓣,一d都唔馬虎!呢度最出名既係gelato,就算已經食到有d飽都要試下,我選左椰子味,椰子味好香濃,口感綿滑花形既gelato真係打卡一流~
決定去chill一chill,
去食個靚breakfast先,
早上中環開既西餐早餐店唔係好多,但呢間係開8點,
所以就決定入去
全日既menu,有唔同既toast選擇,
我就選左everything egg benny,
Poached egg既流心狀態係我最鍾意既,
成個toast既口感好豐富,而且份量十足,值得推介!
飲品方面我就選左rose latte,
玫瑰味好濃郁,而且仲有玫瑰花瓣,
一d都唔馬虎!
呢度最出名既係gelato,
就算已經食到有d飽都要試下,
我選左椰子味,椰子味好香濃,口感綿滑
花形既gelato真係打卡一流~