2018-05-16 249 瀏覽
難得放假就Chill Chill 佢~😋上次見到"今期流行"有介紹pancake店,就衝去試新開既過江龍Gram ,但無我想像中甘好食,有少少失望😖今日就試下佢介紹既第二間pancake店,甘佢就有幾款pancake,我就揀左下面個兩款🤤呢到既pancake空氣感好重,食落去軟綿綿、好滑,相信都吾係落左好多面粉去做,最岩就係同朋友黎食下午茶,一人一份岩岩好👍🏼👍🏼👍🏼讚讚讚!!!芒果pancake🤤呢到啲芒果係用呂宋芒~ 夠哂甜!我同朋友研究到最好食既食法,就係cream+芒果汁+芒果 一啖過🤣 大家可以試下~綠茶pancake🤤綠茶cream係我食過最濃既!同埋你地都見到👆🏼係超級多紅豆!BTW呢到有遊戲規則,就係每人需要點叫一款食品或飲品~ 好彩吾會太飽~總括黎講係好過過江龍,又平又足料!環境又靚 真心要介紹比大家!性價比簡直係超高~🙀
難得放假就Chill Chill 佢~😋
鮮芒粒粒班戟

芒果pancake🤤
呢到啲芒果係用呂宋芒~ 夠哂甜!
綠茶紅豆班戟
綠茶pancake🤤

總括黎講係好過過江龍,又平又足料!
環境又靚 真心要介紹比大家!
性價比簡直係超高~🙀
2018-05-14
20 分鐘 (堂食)
鮮芒粒粒班戟
綠茶紅豆班戟