2024-07-02
📍Aira格調幾好嘅餐廳, 連住where酒吧, 兩邊都可以食飯飲酒, 逢星期五會每枱送人頭Shooters一開始坐低送左份涼拌木耳, 好難食, 差d想起身走, 建議真係唔好再送我點左一堆野試下, 仲叫左幾杯唔同嘅cocktails, 都係偏甜, 唔中意甜就飲返紅白酒sake 啦👍🏻醬燒豆腐 😋 餐廳推介左必食嘅真係幾好味, 外面燒到好脆,加埋秘制醬汁👍🏻鱈魚乾都幾好食, 燒到好脆口👍🏻鵝肝奶油多士, 份量幾大, 可以share, 都幾香口辣酒煮蜆, 味道係辛辣麵個湯底味, 但帶有sake甜味, 夾雜住甜味就冇咁辣🍢蘆筍豚肉卷(正常野), 翠肉瓜(正常野), 雞蠔肉(正常野), A5和牛(好un得3粒唔抵食), 虎蝦天婦羅(幾好, 唔會好厚粉), 銀鱈魚(正常野), 墨魚仔(👎🏻冇味同好un)🐚榮螺好普通, 食完螺肉仲有啖湯飲下, 但個湯好油下總結, 唔太餓想chill下食少少串燒, 吹下水, 好岩去, 唔會限時趕你走 😉💸人均:HK$200-400👅味道:8/10 Aira📍尖沙咀河內道3-4號世紀商業大廈4樓🕘營業時間1800-0000
👍🏻鱈魚乾都幾好食, 燒到好脆口
👍🏻鵝肝奶油多士, 份量幾大, 可以share, 都幾香口
🐚榮螺好普通, 食完螺肉仲有啖湯飲下, 但個湯好油下
💸人均:HK$200-400
👅味道:8/10